Default

Het Bedrijf

 

Penninx Hypotheken & Verzekeringen is een kantoor met meer dan 30 jaar ervaring in diverse vormen van financiële dienstverlening. Onze dienstverlening is volstrekt onafhankelijk, objectief en niet gebonden aan welke financiële instelling dan ook. Wij zijn daardoor in staat voor u het beste uit de markt te kiezen en aan te bieden tegen scherpe premies.

Wij hechten een groot belang aan maatwerk en stemmen onze diensten daarom zoveel mogelijk af op uw persoonlijke situatie. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere- als zakelijke adviezen (Midden- en kleinbedrijf).

Graag verwelkomen wij u op ons kantoor, gelegen aan de Scheiweg 26 (BCG) te Gemert. Onze kantooruren zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 -12.30 uur en 13.30 - 17.00 uur.

Voor een persoonlijk gesprek met een adviseur kunt u het beste vooraf telefonisch een afspraak maken. Er wordt eventueel ook buiten kantooruren gewerkt. In overleg plannen we dit op kantoor of bij u thuis.

Uiteraard beschikken wij over de vereiste vergunningen die door de Autoriteit Financiele Markten (AFM) zijn voorgeschreven.

 

.