Default

Het gemak van de complete Combipolis.

Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen, hoe hoger uw korting!

Met de 'COMBI POLIS' heeft u de zekerheid van goed en compleet verzekerd zijn bij één maatschappij en het gemak van een snelle en overzichtelijke administratie. Als u besluit uw schadeverzekeringen in de Combipolis onder te brengen, ontvangt u van ons een COMBI POLIS PAS ''  met daarop de inlogcodes voor 'Mijn Polissen'

Met uw persoonlijke ' COMBI POLIS codes' kunt u 24 uur per dag online uw eigen polisdossier 'Mijn Polissen' raadplegen, afdrukken en/of downloaden.

Waarom verzekeren?Omdat u zuinig bent op uw bezittingen en omdat u weet wat het kost om uw spullen te vervangen. Maar vooral omdat u weet dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Bij ons kunt u zich op eenvoudige manier verzekeren tegen de financiële gevolgen van vervelende situaties.

DE COMBI POLIS

Uw huis is uw basis. Daarom is het belangrijk het te beschermen tegen storm en brand. Maar ook een inbraak kan ingrijpende gevolgen hebben. Ook uw auto moet goed verzekerd zijn, en wat te denken van uw  computer, exclusieve verzameling, of de pas aangeschafte caravan? Het is het goed te weten dat u bij ons terecht kunt voor een voordelige en zeer uitgebreide pakketverzekering  met een perfecte dekking: DE COMBI POLIS

Schade Door een unieke samenwerking met verzekeraar en risico drager Noordhollandsche van 1816 (in 2007 opnieuw uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar van Nederland!) zijn wij erin geslaagd om een voortreffelijke combinatie polis te ontwikkelen voor haar relaties;
DE COMBIPOLIS

 

Wat zijn de voordelen van de Combi Polis?

Klimmende kortingsregeling!
Decombipolis kan al worden afgesloten met 2 verzekeringen. En hoe meer verzekeringen er in de Combi Polis worden gesloten, hoe hoger het kortingspercentage:

3 polissen3%
45% 
6% 
7% 
8% 
9% 
9 of meer10% 

Géén verplichte combinaties!
Voor de Combi Polis geldt dat er geen sprake is van verplichte combinaties van verzekeringen en/of rubrieken. U bent volkomen vrij in de samenstelling van de Combi Polis.

Besparingen!
Bij een keuze voor gespreide betaling per halfjaar, kwartaal of per maand bespaart u de hiervoor geldende premietoeslagen.

Gemak!
De klant die kiest voor de COMBI POLIS krijgt:

·         Eén polisblad waarop alle verzekeringen die in de Combi Polis zijn opgenomen staan vermeld;
·         Een overzicht waarop u kunt zien welke termijnpremie per verzekering verschuldigd is;
·         Bij afsluiten van deCombi Polis de desbetreffende polisvoorwaarden ;
·         Een overzicht van de van kracht zijn clausules per verzekering;
·         U  betaalt per gekozen betaaltermijn op één vervaldag één bedrag voor alle verzekeringen tezamen.
·         De laagste prijsgarantie!*

* Met uitzondering van collectiviteiten en/of malus treden